Dritaret REHAU

Dritaret REHAU më të mirat për mbrojtjen nga zhurmat Shtëpia juaj, një vend i qetësisë dhe komfortit. Automjetet kalojnë në rrugë, fqinji kosit barin ose dëgjon muzikë me zë të lartë – çdo ditë na rrethojnë shumë zëra dhe na ngarkojnë me zhurmë. Dritaret REHAU kujdesen për qetësi dhe komfort brenda katër mureve tona. Me […]

Qëndrueshmëria në REHAU

Qëndrueshmëria në REHAU Ne marrim përgjegjësi Si një kompani familjare, ne gjithmonë kemi menduar në mënyrë afatgjate dhe në interes të brezave të ardhshëm. Prandaj, ne kemi ankoruar qëndrueshmërinë si një pjesë integrale e strategjisë sonë të korporatave. Ne duam të tregojmë se ndihemi të detyruar ndaj njerëzve dhe mjedisit. “Kjo është pjesë e vetë-imazhin […]

REHAU Shqipëri & Kosovë

Kompania REHAU Kosovë është themeluar në vitin 2000, ndërsa kompania REHAU Shqipëri në vitin 2008. Të dy kompanitë janë zyrë përfaqësuese të REHAU Maqedoni, në kuadër të Grupit. Zyrat përfaqësuese REHAU Tiranë Zyrat përfaqësuese REHAU Tiranë, Prishtinë, si dhe REHAU Shkup SHPK janë pjesë e 170 zyrave të Grupit REHAU. Ato janë të pranishme në […]

REHAU INSILL: Kartë vizita e dritareve të bukura

REHAU INSILL : Me veçori të mahnitshme të cilat përshtaten për çdo hapësirë Opsione me stil Për të bërë që dërrasat nën dritare të formojnë një njësi të përshtatur me enterierin, REHAU ofron një spektër të dizajnëve të cilat nënvizojnë shijen personale. Me gjerësinë e tyre të frontit prej 40 mm dhe thellësi prej 150 […]

Arsyet pse fëmijët tuaj duhet të lexojnë novela të ilustruara

Letërsia për fëmijë Letërsia për fëmijë përfshin histori, libra, revista dhe novela te ilustruara që krijohen për fëmijët. Ndërsa letërsia moderne për fëmijë klasifikohet në dy mënyra të ndryshme. Zhanri dhe mosha. Letërsia për fëmijë mund të gjurmohet në histori tradicionale si përrallat dhe novela te ilustruara. Të cilat janë identifikuar si letërsi për fëmijë. […]

Marketingu duhur për reklamën e pronës tuaj

alt=“marketingu”

Eshtë momenti juaj, marketingu duhur që ju nevojitet. Për të kuptuar drejt konceptin kyç të marketingut, duhet theksuar se aktivitetet e ndërmarrjes pikënisjen dhe mbarimin e kanë te konsumatori. Ndërmarrja nëpërmjet marketingut e bënë identifikimin e nevojave dhe të kërkesave, i analizon dhe i ndjekë ato deri në përmbushjen e tyre. Sipas konceptit të marketingut, […]

10 këshilla se si të menaxhoni fushatën e parë të marketing

Doni të reklamoni kompaninë tuaj, pikën tuaj të shitjes, aktivitetin tuaj?
Atëherë në këto kohë nuk mund të mos mendoni për përdorimin e rrjeteve sociale,
të cilat janë tashmë instrumente të vërtetë për t’u bërë i njohur gjerësisht.

Faqe web imazh suksesi

Çfarë shikoni në imazh?​ Faqe web imazh suksesi Faqe përfaqësuese për persona publik VIP është një ofertë e veçantë me interes dypalësh. Të jesh në qëndër të vëmendjes publike është një mision i vështirë sa prezantimi në mënyrën e duhur.   PAMM Studio, ofron ekskluzivisht një ofertë shumë të veçante për të gjithë individët që kanë imazhin e […]

Faqe web falas

faqe web falas ne internet

Si te krijosh nje faqe interneti falas. Nje faqe web falas publikuar nga ju ne www.pammstudio.al