REHAU INSILL: Kartë vizita e dritareve të bukura

Autori Portik

30/11/2021

REHAU INSILL : Me veçori të mahnitshme të cilat përshtaten për çdo hapësirë

Opsione me stil

Për të bërë që dërrasat nën dritare të formojnë një njësi të përshtatur me enterierin, REHAU ofron një spektër të dizajnëve të cilat nënvizojnë shijen personale. Me gjerësinë e tyre të frontit prej 40 mm dhe thellësi prej 150 deri 500 mm, dërrasat nën dritare përshtaten shkëlqyeshëm me çdo hapësirë.

Të përshtatshme për çdo hapësirë

Mundësitë e ndryshme për dizajn kanë zgjidhje të ndryshme për çdo shije, nga dukja e vërtetë e gurit natyror, deri në dukjen e vërtetë të drurit edhe atë me strukturë dhe ngjyrë të ndryshme. Nëse paraqitet nevoja, mund të bëhet një laminim të sipërfaqes në ngjyra të ndryshme sipas shijes. Programin e përmbledhin kapa përfunduese për dërrasat nën dritare.
E riciklueshme dhe miqësore ndaj mjedisit

REHAU INSILL

Një detal që shfaq një ndjenjë të stilit
Projektimi me veti bindëse

Përditësoni hapësirën e brendshme, tërësisht sipas shitje, pa mos kufizuar rehatinë.

Të rezistueshëm ndaj ujit

Njollat largohen me lehtësi, me ujë të ngrohtë ose detergjente të butë.

Të rezistueshëm

Rrezet e ndjeshme të diellit nuk janë asnjë problem, pikoret nën dritare janë të rezistueshëm ndaj ngrohtësisë.

Izolim ndaj ngrohtësisë

Pikoret nën dritare të brendshme, për shkak të profileve të zbrazëta, kanë veçori befasuese të izolimit ndaj ngrohtësisë.

Qëndrueshmëri

Dërrasat nën dritare REHAU INSILL kanë qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të ngjyrave dhe të qëndrueshme ndaj zbehjes. Andaj, gërvishtjet nuk kanë shans në këtë situatë.

Estetikë e kombinuar me zgjidhje praktike, për përditshmëri pa shqetësime.

Cilësi e jashtëzakonshme REHAU jep një rëndësi të veçantë kombinimit të cilësisë më të lartë dhe veçori unike. Në këtë mënyrë garantohet qëndrueshmëri dhe përfitime nga ndjenja e këndshme dhe jetës së rehatshme me dekada.

Keni pyetje konkrete apo kërkoni informacione lidhur me REHAU?
Me kënaqësi ju ndihmojmë më tej.

Kontakt +355 6820 22 541

Komentet

Got something to share? Let's hear it.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Regjistrohu për të rejat e fundit!

Nëse preferon lajme si ky ose të ngjashme abonohu më poshtë

sq Albanian
X