Çfarë ndodhi në Dolce & Gabbana Alta Moda show?!

Shfaqjet e modës janë kthyer në aktivitet të plotë, dhe këtë fundjavë u kthye shfaqja e Dolce & Gabbana Alta Moda, e cila u zhvillua në Piazzetta San Marco në Venecia, me 450 të ftuar. Ngjarja bëri që Jennifer Lopez, Monica Bellucci, Heidi Klum dhe të tjerë të fluturonin për në Itali për të marrë […]