Historia e komikave nëpër Europë dhe në Shqipëri

Historia e Komikave Komikat kanë ekzistuar që nga fundi i shekullit të 19-të, por ishte pas depresionit popullariteti i karikaturave të gazetave u zgjerua në një industri të madhe. Historia e Komikave lindi me nisjen e Superman në 1938. Krijuar nga Jerry Siegel dhe Joe Shuster, Superman është ndoshta personazhi më i njohur i librave […]