Dritaret REHAU

Dritaret REHAU më të mirat për mbrojtjen nga zhurmat Shtëpia juaj, një vend i qetësisë dhe komfortit. Automjetet kalojnë në rrugë, fqinji kosit barin ose dëgjon muzikë me zë të lartë – çdo ditë na rrethojnë shumë zëra dhe na ngarkojnë me zhurmë. Dritaret REHAU kujdesen për qetësi dhe komfort brenda katër mureve tona. Me […]

Pse ju duhet nje marketing online per biznesin tuaj?

Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve sociale as biznesi nuk mund t’i shmanget suksesit që ai sjell. Një marketing online per biznesin tuaj është zgjidhja e duhur për një biznes të suksesshëm. Interneti po nxjerr në pah atë i cili është i aftë të bëj më të mirën për […]

Libra komik me ilustrime pse janë zgjedhja më e mirë për të gjithë

1. Libra komik me ilustrime, Romane Grafike dhe Kutitë e Tregtisë Libra komik me ilustrime, romanet grafike dhe letrat me vlerë të tregtisë kanë të gjitha karakteristikat e përbashkëta. Ato përcjellin histori përmes një kombinimi fjalësh dhe arti vijues – por ato nuk janë e njëjta gjë. Ndërsa të tre termat shpesh mund të përdoren […]

Si te behesh i sukseshem ne Shqiperi

Cfarë është suksesi për ju? Për disa, kur mendojnë për suksesin, ata përfytyrojnë pasurinë; të tjerë duan energjinë; disa thjesht duan të kenë një ndikim pozitiv në botë. Të gjitha këto janë të vlefshme, në të vërtetë suksesi është një koncept që do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Edhe pse pa […]

10 bizneset e vogla më të mira shqiptare sipas renditjes botërore

Nga renditja e startup-eve më të mirë në mbarë botën, nuk mund të ngelej pas dhe Shqipëria me gjithë këta të talentuar. Të cilët kanë zhvilluar startup-et e tyre duke punuar fort për të arritur aty ku janë sot. Më poshtë renditen 10 startup-et më të mira shqiptare, mes tyre dhe Business Magazine Albania. Gjirafa  – Motorri […]