REHAU INSILL: Kartë vizita e dritareve të bukura

REHAU INSILL : Me veçori të mahnitshme të cilat përshtaten për çdo hapësirë Opsione me stil Për të bërë që dërrasat nën dritare të formojnë një njësi të përshtatur me enterierin, REHAU ofron një spektër të dizajnëve të cilat nënvizojnë shijen personale. Me gjerësinë e tyre të frontit prej 40 mm dhe thellësi prej 150 […]

Pse ju duhet nje marketing online per biznesin tuaj?

Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve sociale as biznesi nuk mund t’i shmanget suksesit që ai sjell. Një marketing online per biznesin tuaj është zgjidhja e duhur për një biznes të suksesshëm. Interneti po nxjerr në pah atë i cili është i aftë të bëj më të mirën për […]

Sistemi i parë i madh operativ i microsoft në 6 vjet Windows 11 fillon me 5 tetor

Microsoft tha se do të fillojë të ofrojë azhurnime falas të Windows 11, versioni tjetër i sistemit të tij operativ desktop, për kompjuterët e përzgjedhur më 5 tetor.Windows, i nxjerrw fillimisht në 1985, mbetet një pjesë kryesore e biznesit të Microsoft.  Në tremujorin e katërt, Windows krijoi 6.6 miliardë dollarë të ardhura, duke përfaqësuar 14% […]

Netflix tashmë shton ne librarinë e tij të suksesit videolojërat

Për herë të parë, drejtuesit e Netflix folën gjatë për aspiratat e kompanisë për lojëra video. Arsyetimi i tyre për zgjerimin e ofertave të produkteve të kompanisë ishte shumë … Netflixian. Sipërfaqësisht, Netflix do të fillojë të ofrojë lojëra celulare për abonentët pa pagesë shtesë për të shtuar vlerën në shërbim. Abonentët në SHBA dhe […]

Informacione kontakti per bizneset VIP

cfar eshte nje landing page

Informacione kontakti per bizneset VIP Informacione kontakti për bizneset vip është një sektor publikimesh në platformën biznese.vip.Bizneset e regjistruara në Shqipëri kanë mundësinë të reklamojnë falas kontaktet si dhe shërbimet e tyre. Platforma bizeneseve online Biznese.vip është një platformë online. Ajo është e dedikuar vetëm për publikimin e kontakteve të bizneseve aktive. Në platformë përfshihen […]