Platforma Google Maps

Platforma Google Maps Google Maps është një platformë e hartës në internet dhe një kërkesë e konsumatorit e ofruar nga Google. Ajo ofron imazhe satelitore, fotografi ajrore, harta rrugësh, pamje panoramike interaktive 360 ° të rrugëve (Pamja e Rrugës), kushte të trafikut në kohë reale dhe planifikim rrugësh për udhëtime në këmbë, makinë, ajër (në […]