Sistemi i parë i madh operativ i microsoft në 6 vjet Windows 11 fillon me 5 tetor

Microsoft tha se do të fillojë të ofrojë azhurnime falas të Windows 11, versioni tjetër i sistemit të tij operativ desktop, për kompjuterët e përzgjedhur më 5 tetor.Windows, i nxjerrw fillimisht në 1985, mbetet një pjesë kryesore e biznesit të Microsoft.  Në tremujorin e katërt, Windows krijoi 6.6 miliardë dollarë të ardhura, duke përfaqësuar 14% […]

Netflix tashmë shton ne librarinë e tij të suksesit videolojërat

Për herë të parë, drejtuesit e Netflix folën gjatë për aspiratat e kompanisë për lojëra video. Arsyetimi i tyre për zgjerimin e ofertave të produkteve të kompanisë ishte shumë … Netflixian. Sipërfaqësisht, Netflix do të fillojë të ofrojë lojëra celulare për abonentët pa pagesë shtesë për të shtuar vlerën në shërbim. Abonentët në SHBA dhe […]