Rrjeti social Youtube

Rrjeti Social youtube është një platformë amerikane për ndarjen e videove në internet me seli në San Bruno, California. Shërbimi, i krijuar në shkurt 2005 nga tre ish-punonjës të PayPal – Chad Hurley, Steve Chen dhe Jawed Karim. Ai u ble nga Google në nëntor 2006 për 1.65 miliardë dollarë dhe tani operon si një […]