Çfarë ndodhi në Dolce & Gabbana Alta Moda show?!

Shfaqjet e modës janë kthyer në aktivitet të plotë, dhe këtë fundjavë u kthye shfaqja e Dolce & Gabbana Alta Moda, e cila u zhvillua në Piazzetta San Marco në Venecia, me 450 të ftuar. Ngjarja bëri që Jennifer Lopez, Monica Bellucci, Heidi Klum dhe të tjerë të fluturonin për në Itali për të marrë […]

Veshje sportive per meshkuj

Veshje sportive per meshkuj

Dyqan me veshje sportive per meshkuj ne internet. Blerje online per rroba meshkujsh. Next to you Men’s clothing store

Kemisha per meshkuj

kemisha per meshkuj me porosi

Kemisha per meshkuj me porosi dhe te gateshme nga te gjitha modelet dyqan veshje rrobash per meshkuj ne Tirane