REHAU Shqipëri & Kosovë

Kompania REHAU Kosovë është themeluar në vitin 2000, ndërsa kompania REHAU Shqipëri në vitin 2008. Të dy kompanitë janë zyrë përfaqësuese të REHAU Maqedoni, në kuadër të Grupit. Zyrat përfaqësuese REHAU Tiranë Zyrat përfaqësuese REHAU Tiranë, Prishtinë, si dhe REHAU Shkup SHPK janë pjesë e 170 zyrave të Grupit REHAU. Ato janë të pranishme në […]

Sistemi i parë i madh operativ i microsoft në 6 vjet Windows 11 fillon me 5 tetor

Microsoft tha se do të fillojë të ofrojë azhurnime falas të Windows 11, versioni tjetër i sistemit të tij operativ desktop, për kompjuterët e përzgjedhur më 5 tetor.Windows, i nxjerrw fillimisht në 1985, mbetet një pjesë kryesore e biznesit të Microsoft.  Në tremujorin e katërt, Windows krijoi 6.6 miliardë dollarë të ardhura, duke përfaqësuar 14% […]

Sistemi i pare i madh operativ i Microsoft

SISTEMI I PARE I MADH OPERATIV I MICROSOFT NË 6 VJET, WINDOWS 11, FILLON NË 5 TETOR Microsoft tha se do të fillojë të ofrojë azhurnime falas të Windows 11. Versioni tjetër i sistemit të tij operativ desktop, për kompjuterët e përzgjedhur më 5 tetor. Windows, i nxjerrw fillimisht në 1985, mbetet një pjesë kryesore […]

Netflix tashmë shton ne librarinë e tij të suksesit videolojërat

Për herë të parë, drejtuesit e Netflix folën gjatë për aspiratat e kompanisë për lojëra video. Arsyetimi i tyre për zgjerimin e ofertave të produkteve të kompanisë ishte shumë … Netflixian. Sipërfaqësisht, Netflix do të fillojë të ofrojë lojëra celulare për abonentët pa pagesë shtesë për të shtuar vlerën në shërbim. Abonentët në SHBA dhe […]

Platforma Google Maps

Platforma Google Maps Google Maps është një platformë e hartës në internet dhe një kërkesë e konsumatorit e ofruar nga Google. Ajo ofron imazhe satelitore, fotografi ajrore, harta rrugësh, pamje panoramike interaktive 360 ° të rrugëve (Pamja e Rrugës), kushte të trafikut në kohë reale dhe planifikim rrugësh për udhëtime në këmbë, makinë, ajër (në […]