COVID-19: Ngjashmëria dhe diferenca me gripin

Ndërsa shpërthimi i COVID-19 vazhdon të evoluojë, janë bërë krahasime me gripin. Të dy shkaktojnë sëmundje të frymëmarrjes, megjithatë ka dallime të rëndësishme midis dy viruseve dhe mënyrës së përhapjes së tyre. Kjo ka implikime të rëndësishme për masat e shëndetit publik që mund të zbatohen për t’iu përgjigjur secilit virus. Si janë të ngjashëm […]

Informacione kontakti për bizneset VIP

Informacione kontakti për biznese VIP Informacione kontakti për bizneset vip është një sektor publikimesh, then në platformën biznese.vipBiznest e regjistruara në Shqipëri kanë mundësinë të reklamojnë falas, then kontaktet dhe shërbimet e tyre. Platforma bizeneseve online Biznese.vip është një platforme online e dedikuar vetëm për publikimin e kontakteve të bizneseve aktive. Në platformë përfshihen të […]

Rregullat që duhen thyer në arredimin e shtëpisë

Rregullat. Keni menduar se ngjyra e bardhë është perfektja për një shtëpi të bukur apo se mobiljet duhet të jenë në të njëjtin stil. Nëse keni një dhomë të vogël, ju mund të ndjeheni të detyruar për të krijuar iluzionin e një hapësirë të madhe. Me pak krijimtari ju mund të ktheni çdo hapësirë në […]

Si te behesh i sukseshem ne Shqiperi

Cfarë është suksesi për ju? Për disa, kur mendojnë për suksesin, ata përfytyrojnë pasurinë; të tjerë duan energjinë; disa thjesht duan të kenë një ndikim pozitiv në botë. Të gjitha këto janë të vlefshme, në të vërtetë suksesi është një koncept që do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Edhe pse pa […]

Rrjeti social Youtube

Rrjeti Social youtube është një platformë amerikane për ndarjen e videove në internet me seli në San Bruno, California. Shërbimi, i krijuar në shkurt 2005 nga tre ish-punonjës të PayPal – Chad Hurley, Steve Chen dhe Jawed Karim. Ai u ble nga Google në nëntor 2006 për 1.65 miliardë dollarë dhe tani operon si një […]

Informacione kontakti per bizneset VIP

cfar eshte nje landing page

Informacione kontakti per bizneset VIP Informacione kontakti për bizneset vip është një sektor publikimesh në platformën biznese.vip.Bizneset e regjistruara në Shqipëri kanë mundësinë të reklamojnë falas kontaktet si dhe shërbimet e tyre. Platforma bizeneseve online Biznese.vip është një platformë online. Ajo është e dedikuar vetëm për publikimin e kontakteve të bizneseve aktive. Në platformë përfshihen […]