Informacione kontakti për bizneset VIP

Autori Portik

15/07/2021

Informacione kontakti për biznese VIP

Informacione kontakti për bizneset vip është një sektor publikimesh, then në platformën biznese.vip
Biznest e regjistruara në Shqipëri kanë mundësinë të reklamojnë falas, then kontaktet dhe shërbimet e tyre.

Platforma bizeneseve online


Biznese.vip është një platforme online e dedikuar vetëm për publikimin e kontakteve të bizneseve aktive. Në platformë përfshihen të gjitha kategoritë e bizneseve dhe sektorët e rëndësishëm të shërbimeve. then Produktet e kompanive janë gjithashtu të përfshira në këtë platformë.

Shërbime falas për marketing dixhital
Platforma biznese.vip (shiko më shumë) ofron falas publikimin e informacioneve bazike për bizneset aktive. then Ju mund të regjistroni online nga telefoni ose kompjuteri personal duke përfshirë

  • Emrin e biznesit tuaj.
  • Logon dhe sloganin tuaj.
  • Foto përfaqësuese për ballinën e profilit.
  • Informacionin e detajuar ose të përmbledhur të biznesit tuaj. Kontaktet personale, adresa e biznesit, numra telefoni të bizneseve, adresa email të bizneseve etj.


Rezervoni takim online

Vetëm me një klikim kontaktoni drejt përdrejtë biznesin apo shërbimin e kërkuar që ju intereson

Çmimet më të mira

Kontakti drejtpërdrejtë me kompanitë ju mundëson çmime shumë të favorizuara që ju kursejnë jo vetëm para por edhe kohë 

Konsultime falas

Këshilla dhe konsultime online pa pagesë. Na shkruani për çdo intersim tuajin dhe ne ju gjejmë zgjidhjet e duhura

Dyqanet më të mira

Kudo që ndodhen në Shqipëri ju mund ti gjeni këtu shumë pranë në celularin tuaj, unless vetëm me një klikim ose një telefonatë

Biznese të çertifikuara

Informacioni i përditësuar mundëson të jeni në kontakt të rregullt me ato kompani, then që janë aktive në treg dhe ofrojnë shërbimet e tyre

Shërbime të garantuara

Partnerët më të mirë janë të gatshëm për tju shërbyer dhe ofruar produktetet e tyre direkt në shtëpinë tuaj

Bëhuni edhe ju pjesë e botës së Bizeneseve VIP
Regjistroni kompaninë tuaj dhe çdo shërbim apo produkt që ju ofroni. Është shumë e lehtë për të qenë në qendër të vëmëndjes tek klientët.

Join the world of Businesses VIP
Register your company and any service, or product you offer. Then it is very easy to be the center of attention to your customers, also if you join us now we will help you to become more successful.

Autori Portik
Author: Autori Portik

Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Regjistrohu për të rejat e fundit!

Nëse preferon lajme si ky ose të ngjashme abonohu më poshtë