Dritaret REHAU

Dritaret REHAU më të mirat për mbrojtjen nga zhurmat Shtëpia juaj, një vend i qetësisë dhe komfortit. Automjetet kalojnë në rrugë, fqinji kosit barin ose

Lexo më tepër »

Reklamimi i biznesit

Reklamimi është një nga gjërat më të pranishme në shoqërinë e sotme. Reklamimi ndihmon për t’i mbajtur konsumatorët të informuar për çdo produkt apo shërbim të ri që është hedhur në treg e është në dispozicion të tyre.

Lexo më tepër »

Sherbime te shpejta

Mundohemi që klientëve tanë ti japim më të mirën. Shërbime cilësore dhe me shpejtësi që rrallë biznese e ofrojnë. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me kientët tanë duke ju siguruar atyre cilësi dhe garanci për ato që marrin. Është kënaqësi e madhe për ne kur dëgjojmë klientët tanë që janë të kënaqur dhe na referojnë tek të tjerët.

Lexo më tepër »

Plan biznesi i suksesshëm

A keni menduar ndonjëherë të krijoni një biznes? Për shumë njerëz ideja e një biznesi sjell frikë, për të tjerë entuziazëm e për të tjerë një ndjesi bezdie. Të gjitha këto janë ndjesi normale pasi hapja e një biznesi është një braktisje e zonës së rehatisë dhe përmban risk, e kësisoj kërkon mjaft guxim.

Lexo më tepër »

Miell tip 500

Miell tip 500Miell nga grurë i butë, me rreze në blojë 50%. Përdoret për bukë masive dhe është lehtësisht i punueshëm me çdo lloj brumatrice.

Lexo më tepër »

Miell Tip 00

Miell tip 00 me origjinë italiane. Është pothuajse si mielli 550.Miell Organikë në shumë lloje të ndryshme: Miell tip 00 për peta Miell nga grurë

Lexo më tepër »

Gruri ne Shqiperi

Gruri ne Shqiperi. Gruri, si thekra, konsiderohet kulturat më të njohura të drithërave të kultivuara nga njerëzit. Për të përcaktuar ndryshimet midis thekrës dhe grurit,

Lexo më tepër »

Miell me shumice

Miell me shumice. Nëse mielli juaj nuk është etiketuar “guri-tokë”, atëherë ai është “çeliku-terren.” Megjithëse ka një mosmarrëveshje të konsiderueshme për këtë çështje. Disa njerëz

Lexo më tepër »

Miell per buke

Miell per buke. Buka integrale është e gatuar nga mielli i grurit të bluar nga kokrrat e plota. Ka vlerë të lartë ushqyese, sepse përmban

Lexo më tepër »

Librat Komik Shqiptar

Librat Komik Shqiptar Komikët Shqiptar, megjithëse jo të njohur ndërkombëtarisht. Janë prodhuar kryesisht nga autorë komik nga Kosova. Deri vonë nuk kishte traditë komike në

Lexo më tepër »

Editues dhe autorë, bashkëpunëtorë të portik.al për krijimin dhe shkrimin e artikujve dhe kontenteve të postuara në portal