Pse ju duhet nje marketing online per biznesin tuaj?

Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve sociale as biznesi nuk mund t’i shmanget suksesit që ai sjell. Një marketing online per biznesin tuaj është zgjidhja e duhur për një biznes të suksesshëm. Interneti po nxjerr në pah atë i cili është i aftë të bëj më të mirën për […]

Si te behesh i sukseshem ne Shqiperi

Cfarë është suksesi për ju? Për disa, kur mendojnë për suksesin, ata përfytyrojnë pasurinë; të tjerë duan energjinë; disa thjesht duan të kenë një ndikim pozitiv në botë. Të gjitha këto janë të vlefshme, në të vërtetë suksesi është një koncept që do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Edhe pse pa […]

10 bizneset e vogla më të mira shqiptare sipas renditjes botërore

Nga renditja e startup-eve më të mirë në mbarë botën, nuk mund të ngelej pas dhe Shqipëria me gjithë këta të talentuar. Të cilët kanë zhvilluar startup-et e tyre duke punuar fort për të arritur aty ku janë sot. Më poshtë renditen 10 startup-et më të mira shqiptare, mes tyre dhe Business Magazine Albania. Gjirafa  – Motorri […]

Platforma Google Maps

Platforma Google Maps Google Maps është një platformë e hartës në internet dhe një kërkesë e konsumatorit e ofruar nga Google. Ajo ofron imazhe satelitore, fotografi ajrore, harta rrugësh, pamje panoramike interaktive 360 ° të rrugëve (Pamja e Rrugës), kushte të trafikut në kohë reale dhe planifikim rrugësh për udhëtime në këmbë, makinë, ajër (në […]