REHAU INSILL: Kartë vizita e dritareve të bukura

REHAU INSILL : Me veçori të mahnitshme të cilat përshtaten për çdo hapësirë Opsione me stil Për të bërë që dërrasat nën dritare të formojnë një njësi të përshtatur me enterierin, REHAU ofron një spektër të dizajnëve të cilat nënvizojnë shijen personale. Me gjerësinë e tyre të frontit prej 40 mm dhe thellësi prej 150 […]

Pse ju duhet nje marketing online per biznesin tuaj?

Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve sociale as biznesi nuk mund t’i shmanget suksesit që ai sjell. Një marketing online per biznesin tuaj është zgjidhja e duhur për një biznes të suksesshëm. Interneti po nxjerr në pah atë i cili është i aftë të bëj më të mirën për […]

Si te behesh i sukseshem ne Shqiperi

Cfarë është suksesi për ju? Për disa, kur mendojnë për suksesin, ata përfytyrojnë pasurinë; të tjerë duan energjinë; disa thjesht duan të kenë një ndikim pozitiv në botë. Të gjitha këto janë të vlefshme, në të vërtetë suksesi është një koncept që do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Edhe pse pa […]

10 bizneset e vogla më të mira shqiptare sipas renditjes botërore

Nga renditja e startup-eve më të mirë në mbarë botën, nuk mund të ngelej pas dhe Shqipëria me gjithë këta të talentuar. Të cilët kanë zhvilluar startup-et e tyre duke punuar fort për të arritur aty ku janë sot. Më poshtë renditen 10 startup-et më të mira shqiptare, mes tyre dhe Business Magazine Albania. Gjirafa  – Motorri […]

Rrjeti social Youtube

Rrjeti Social youtube është një platformë amerikane për ndarjen e videove në internet me seli në San Bruno, California. Shërbimi, i krijuar në shkurt 2005 nga tre ish-punonjës të PayPal – Chad Hurley, Steve Chen dhe Jawed Karim. Ai u ble nga Google në nëntor 2006 për 1.65 miliardë dollarë dhe tani operon si një […]