Dritaret REHAU

Dritaret REHAU më të mirat për mbrojtjen nga zhurmat Shtëpia juaj, një vend i qetësisë dhe komfortit. Automjetet kalojnë në rrugë, fqinji kosit barin ose dëgjon muzikë me zë të lartë – çdo ditë na rrethojnë shumë zëra dhe na ngarkojnë me zhurmë. Dritaret REHAU kujdesen për qetësi dhe komfort brenda katër mureve tona. Me […]

REHAU INSILL: Kartë vizita e dritareve të bukura

REHAU INSILL : Me veçori të mahnitshme të cilat përshtaten për çdo hapësirë Opsione me stil Për të bërë që dërrasat nën dritare të formojnë një njësi të përshtatur me enterierin, REHAU ofron një spektër të dizajnëve të cilat nënvizojnë shijen personale. Me gjerësinë e tyre të frontit prej 40 mm dhe thellësi prej 150 […]

Dritaret dhe dyert e prodhuara nga REHAU

RAU-FIPRO: cilësi e lartë dhe e riciklueshme Material i teknologjisë së lartë për stabilitet maksimal pa përforcime çeliku RAU‑FIPRO, një material i përbërë nga fibra, është një zhvillim i vetë REHAU. Materialet e këtij lloji e kanë vërtetuar tashmë veten në kushtet më ekstreme në Formula 1 dhe në ndërtimin e avionëve. Ne e përdorim […]

Miell tip 500

Miell tip 500Miell nga grurë i butë, me rreze në blojë 50%. Përdoret për bukë masive dhe është lehtësisht i punueshëm me çdo lloj brumatrice. Ardhje të shpejtë në fermentim, volum në bukë dhe pjekje të shkëlqyr për çdo lloj furre. Miell tip 500 Paketim 25 kg Mielli nga gruri i butë me cilësi të […]

Miell Tip 00

Miell tip 00 me origjinë italiane. Është pothuajse si mielli 550.Miell Organikë në shumë lloje të ndryshme: Miell tip 00 për peta Miell nga grurë i butë i shkëlqyer në prodhimin e sfoliateve, byrekëve, petave të njoma etj. Sasia dhe cilësia e glutenit e bëjnë këtë tip mielli të jetë i mrekullueshëm për specialistët dhe […]

Mielli integral

Mielli integral përmban vitamina B1, B3 dhe B5. Në miellin e bardhë të grurit, këto vitamina reduktohen deri në 77%, 80% dhe 81%. Vitamina E është shumë e rëndësishme për rigjenerimin e qelizave të lëkurës dhe. Mes e kripërave minerale që përmban mielli, gjejmë mangnez (87%), hekur (76%), kalium (77%), kalcium (60%) dhe zinku (78%). […]

Mielli me i mire per buke

Mielli me i mire per buke. Sipas kodit ushqimor, miell quajmë pluhurin qe marrim nga bluarja e drithërave. Mielli me i mire per buke. Miell të thjeshtë quajmë miellin e grurit që është marrë nga grurë i pastruar nga çdo përbërës tjetër organik. Është përbërësi kryesor i bukës kjo është arsyeja që bluarja e miellit […]

Ruajtja e miellit

Ruajtja e miellit Ruajtja e miellit, kjo është mënyra më e mirë. Mielli është artikull i cili blihet lehtë. E bartni në shtëpi nga dyqani në një ndër qeset e rënda. Pastaj e vendosni në një kënd të errët dhe e lini aty derisa t’ju nevojitet, apo jo? Fatkeqësisht, nuk është kështu. Të gjitha llojet […]

Miell me shumice

Miell me shumice. Nëse mielli juaj nuk është etiketuar “guri-tokë”, atëherë ai është “çeliku-terren.” Megjithëse ka një mosmarrëveshje të konsiderueshme për këtë çështje. Disa njerëz besojnë se mielli i rëndë me mbështjellës çeliku gjeneron nxehtësi që është shkatërruese. Dhe shkakton miellin të humbasë shumë vitamina dhe enzime. Ata thonë se procesi i bluarjes me gurë […]

Miell per buke

Miell per buke. Buka integrale është e gatuar nga mielli i grurit të bluar nga kokrrat e plota. Ka vlerë të lartë ushqyese, sepse përmban shumë minerale dhe vitamina. Simitet dhe kuleçtë kanë tri deri në pesë herë më shumë vlera ushqyese sesa ato nga mielli i bardhë. Pejzat e shumta krijojnë ndjenjën e ngopjes […]